Artikel: La Vie Tara gaat weer open!

Het lijkt toch echt te gaan gebeuren: vakantiecentrum La Vie Tara, welbekend bij trouwe lezers, zal binnenkort haar deuren weer openen.

Als je deze Spiegelbeeld leest is de spreekwoordelijke kogel door de kerk en zitten wij waarschijnlijk bij het haardvuur in La Vie Tara. Echter… Terwijl we dit artikel schrijven, is het nog even spannend tot de definitieve handtekening is gezet. Maar alles lijkt erop dat het gaat lukken. Dan zullen wij – een team waar we later meer over zullen vertellen – de nieuwe beheerders zijn van La Vie Tara. Om daar samen met de nu al geweldige hulp van Albert en Joke aan de slag te kunnen gaan. 

Een unieke kans, een droomproject
Tijdens ons eerste bezoek aan La Vie Tara waren we vol ontzag door de constant voelbare diepe stilte en krachtige energie van de plek. Diep slapen in de nacht, ontelbaar veel sterren aan de hemel. Of het de leylijnen zijn, de betoverende sfeer in de kapel, de pelgrimsroutes, de waanzinnig mooie uitkijkpunten… Alles ademt zuiverheid uit, om zonder omwegen tot jezelf te komen. Dit is een andere dimensie, een unieke kans, een droomproject. 

La Vie Tara is even in slaap geweest, maar staat volgens ons te springen om weer wakker gekust te worden!

Aan inspiratie hebben we geen gebrek; het liefst leggen we zo snel mogelijk een permacultuurtuin aan en plaatsen we een sauna. Maar we doen even pas op de plaats. Eerst moeten de meest essentiële dingen gebeuren, zoals een website maken en een bedrijfsstructuur. Ondertussen de dakgoten en regenpijpen vervangen, wat waterschade repareren, aansluiting op het riool regelen, schoonmaken en verven, een betrouwbare internetverbinding regelen en uiteraard alle kamers weer netjes maken zodat we klaar zijn voor gasten het komende seizoen. We hebben er ontzettend veel zin in. 

Dankbaar
We feliciteren Joke en Albert van harte met de verkoop. Dat jullie La Vie Tara aan ons toevertrouwen en ons zo goed helpen met opstarten, maakt ons heel dankbaar.

Ook eren en danken we de nonnen en stichters van de plek die er hebben gewoond tot aan de overname van Albert en Joke 21 jaar geleden. Evenals Fred, Patricia en hun familie, de huurders die hun passies met hun gasten hebben gedeeld tot en met 2019. 

En we zijn erg benieuwd naar jullie: Spiegelbeeld lezers en La Vie Tara bezoekers. We hopen jullie straks te ontmoeten. 

Al jullie bijdragen hebben geleid tot dit punt waarop we in stille verwondering voor het gebouw staan. 

Wij gaan voor je zorgen, La Vie Tara. We zullen onze uiterste best doen.

Fijne feestdagen gewenst!

Ine 


Bron: Spiegelbeeld Magazine

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *