La Vie Tara

Modern klooster

Ons Zijnsgeoriënteerde klooster is de plek waar wij onze non-duale ‘Verlichte’ Natuur tot expressie brengen in geïnspireerd wonen, werken, relateren en communiceren.

Een Thuis voor iedereen die onbegrensd geluk, vrede en liefde wil leven.

Een bloeiend centrum van meditatie en bezinning, thuiskomen, vervulling, het leven vieren, werken, natuur en cultuur, kunst en muziek, herstel en regeneratie,
oftewel Levenskunst!

Zijnsoriëntatie
Als kernteam beoefenen wij Zijnsoriëntatie, een modern pad van levenskunst die geworteld is in het Tibetaans boeddhisme.
We leven in een kloosterritme, een gezamenlijke dagstructuur, die een bedding biedt om verlicht leven en verlicht relateren op één te zetten.

Missie en Visie
Met onze gemeenschap en gelijkgestemden wensen we een liefdevol en bruisend veld te genereren dat het geheel ten goede komt. 
Uiteindelijk willen we, al zullen we er later fysiek niet meer zijn, dat deze bijzondere pure plek beschikbaar blijft als Huis van Zijn. 

Wil je alle aspecten van ons modern klooster lezen? Lees hier onze missie, visie en kernwaarden

Het gebouw La Vie Tara
Dit unieke voormalig nonnenverblijf met prachtige interne kapel ligt naast het vriendelijke bedevaartsdorpje Lalouvesc, op 1100 meter hoogte, omgeven door prachtige wandel- en fietsroutes.

De zowel heilige als huiselijke sfeer van La Vie Tara versterkt alles en is uitermate ondersteunend voor het spirituele en psychologische werk waar we zo van houden.

We zijn ontzettend dankbaar onze droom samen te kunnen vormgeven op deze krachtplek, elke dag weer! 


Kom langs!

Wil je kort of langdurig op La Vie Tara verblijven?
Voor herstel, een individuele retraite, of afstand van je dagelijks leven?
Of om te helpen in bijvoorbeeld de tuin, met schilderen of met renoveren?

Mail ons meteen voor mogelijkheden! info@lavietara.eu.